Tarieven

 

Bij Psychologenpraktijk Buijk kunt u terecht voor behandelingen die vallen binnen de basis GGZ. Deze zorg is opgenomen binnen de basisverzekering en wordt daarom vergoed vanuit uw zorgverzekering. 

 

De afzonderlijke diagnostiek/ behandelsessies worden aan het eind van de maand direct bij de zorgverzekering gedeclareerd. Hierbij moet u wel rekening houden met uw eigen risico; dit bedrag dient u eerst zelf te betalen. De hoogte van het eigen risico is door de overheid ook dit jaar vastgesteld €385,-.

 

We werken volgens het principe:  ‘planning = realisatie’

Hierbij bepaalt de tijd die voor u in de agenda was gepland het tarief. Ook wanneer het consult in werkelijkheid iets korter of iets langer duurde.

Wanneer het consult meer dan 15 minuten afwijkt van de tijd die voor u in de agenda stond gepland, dan wordt het consult alsnog achteraf aangepast op basis van de gerealiseerde tijd. 

 

Wij hebben in 2022 geen contract afgesloten met Menzis en VGZ. Dit betekent dat wij de geleverde zorg via deze verzekeraars niet volledig vergoed krijgen. Deze kosten worden niet doorberekend naar u als cliënt.