Tarieven

 

Bij Psychologenpraktijk Buijk kunt u terecht voor behandelingen die vallen binnen de basis GGZ. Deze zorg is opgenomen binnen de basisverzekering en wordt daarom vergoed vanuit uw zorgverzekering. 

 

De afzonderlijke diagnostiek/ behandelsessies worden aan het eind van de maand direct bij de zorgverzekering gedeclareerd. Hierbij moet u wel rekening houden met uw eigen risico; dit bedrag dient u eerst zelf te betalen. De hoogte van het eigen risico is door de overheid ook dit jaar vastgesteld €385,-.

 

We werken volgens het principe:  ‘planning = realisatie’

Hierbij bepaalt de tijd die voor u in de agenda was gepland het tarief. Ook wanneer het consult in werkelijkheid iets korter of iets langer duurde.

Wanneer het consult meer dan 15 minuten afwijkt van de tijd die voor u in de agenda stond gepland, dan wordt het consult alsnog achteraf aangepast op basis van de gerealiseerde tijd. 

 

Wij hebben in 2024 geen contract afgesloten met Menzis, VGZ, ASR en ONVZ. Dit betekent dat wij de geleverde zorg via deze verzekeraars niet volledig vergoed krijgen. Deze kosten worden niet doorberekend naar u als cliënt. U krijgt wel de factuur van de behandeling en dient deze in te dienen bij de zorgverzekering. U betaalt vervolgens het bedrag dat is vergoed plus eventueel het eigen risico dat is ingehouden.  

 

Het tarief voor zelfbetalers is 85% van het door de Nza gestelde maximumtarief voor Gz- psychologen zoals hieronder weergegeven:

(Diagnostiek 60 min: €183.44))

(Behandeling 30 min: €95.67)

(Behandeling 45 min: €135.89)

 

Tarief No Show

Wanneer u zonder tijdig afmelden (uiterlijk 24u vooraf) niet op de afspraak verschijnt zijn wij genoodzaakt de kosten hiervan deels in rekening te brengen. Deze kosten bedragen €54.35 en kunt u niet indienen bij uw zorgverzekering.